Vad är preferensaktier?

Kanske ska börja med att presentera vad preferensaktier är. Man kan säga att det är som en blandning mellan vanliga aktier och obligationer. På så sätt är är möjligheten högre utdelning större men risken är inte lika stor som att spara i aktier.

Eftersom vi alla vill ha en bra avkastning på vårt sparande så tycker jag att detta är ett utmärkt sätt att spara på. Aktier är för riskabelt om du inte är insatt och hela tiden följer med i de olika kurserna och ett vanligt bankkonto ger enligt mig inte tillräckligt med utdelning.

Sparande

(Visited 14 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Ekonomi, Preferensaktier, Preferenssparande och märktes den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *