Helgen är här

Då var det helg igen. Veckorna går verkligen otroligt fort. Denna helgen kommer att vara förknippad med trädgårdsarbete mest. Men jag kan ärligt säga att jag ser fram emot att klippa lite gräs och rensa lite i rabatterna. Jag sitter framför en dataskärm hela dagarna så det är skönt att få röra kroppen lite. Det är ett sätt för mig att koppla av och stänga av hjärnan en liten stund. Så avkoppling och kroppsarbete står på schemat för helgen som det ser ut just nu.

Önskar er alla en trevlig helg!

Gräsmatta

(Visited 15 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Privat och märktes , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *