Imponerande projekt!

Sitter och läser en blogg om en tjej som ska ta dig runt jorden på 80 dagar med endast 80 pund. Låter helt otroligt i mina öron men jag tror också att allt man verkligen bestämmer sig för att ta sig för lyckas man med.

Jag tror kanske att jag är för bekväm och för bortskämd för att göra någonting liknande. Om jag hade tagit mig runt hela världen och sett alla dessa platser så hade jag velat skapa härliga minnen genom att gå på olika sevärdheter och äta den lokala maten.

Men hon är ju smart som går ut med detta så att folk längs vägen kanske hjälper henne med mat och transport och liknande bara för att de tycker att det är en kul grej som hon gör.

Hur som helst är det i alla fall väldigt imponerande och jag ser fram emot att följa hennes resa.

Jorden runt

(Visited 20 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Uncategorized den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *