Inspiration till grillningen till midsommar

Sitter och försöker hitta lite inspiration till grillningen vi ska ha på midsommarkvällen. Min fru tycker att vi måste äta mycket mer fisk än vad vi gör idag så jag tänkte att jag skulle se om jag kunde hitta något recept som verkar bra och enkelt.

Har hittat två recept nu, ett på grillad lax och ett annat där man grillar fisk i folie. Får se om
jag får godkänt på detta.

Jag tycker väl personligen att vi kan grilla fisk en annan helg eftersom vi äter matjessill mitt på dagen. Och sedan ska jag ju inte sticka under stolen med att jag gillar en stor härligt grillad köttbit. Jag kanske kan föreslå att vi gör en härlig grillbricka med både grillat kött och fisk.

Ha en skön midsommar alla och ta det försiktigt ni som ska ut på vägarna.

midsommarstång 3

 

 

(Visited 21 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Privat och märktes , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *