Laddar batterierna

Efter snart två veckors semester är det nu dags för mig och familjen att ta en charterresa till Side i Turkiet. Vi reser i natt så jag är väldigt glad det stora åskvädret kom i natt och inte senare ikväll eller inatt när vi ska flyga. Ska jag vara ärlig så är jag ganska flygrädd så jag har varit och fått lugnande tabletter utskrivna av läkare. Så om de hade varnat för åska när vi ska flyga så hade jag inte satt mig på planet överhuvudtaget. Men nu känns det bättre i alla fall.

Jag har aldrig varit i Side så jag har läst på lite om det nu innan vi åker. Hade ingen aning om att Apollos tempel ligger där. Av någon anledning så trodde jag att det låg i Grekland. Så det vill jag verkligen se och så ser jag fram emot att äta en massa skaldjur som de tydligen också ska vara bra på.

Så nu är det bara att packa ner det sista och se till att dra ut alla sladdar för att ladda batterierna i Side.

Apollos tempel

(Visited 25 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Privat och märktes , , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *