Snart tillbaka till vardagen.

På onsdag är det dags för mig att gå tillbaka till jobbet. Som vanligt så är det blandade känslor för mig. Skönt att komma in i vardagen igen men självklart lite vemodigt att semestern är över. I år har jag dock testat att börja jobba på en onsdag istället för på en måndag. I teorin så borde det ju kännas som att starten inte blir så tung eftersom jag bara jobbar tre dagar innan det är helg igen. Det borde ju kännas lättare än att börja jobba fem dagar efter att ha varit ledig i fyra veckor.

Så dessa två dagarna som är kvar ska jag faktiskt bara njuta eftersom både barn och fru är på jobb och skola. Tänkte jag skulle ta och läsa ut den bok , Offer utan ansikte, som jag påbörjade när vi var i Side. Det är ju rätt tillåtet att bara slappa när vädret är som det är.

Ikväll så tänka jag också titta på TV Valspecial som jag tror kan vara väldigt intressant. Valet närmar ju sig med stormsteg och jag tror att det kan vara extra intressant i år.

Offer utan ansikte

(Visited 18 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Privat och märktes , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *