Felaktiga förutfattade meningar?

Har haft en intressant konversation med en kollega på fikan idag. Han säger att han ganska regelbundet tar SMSlån och tycker att det är en kanonbra lösning. Speciellt om han får stora oväntade utgifter i slutet av månaden t ex att någonting i bilen behöver repareras.

Jag måste säga att jag var väldigt skeptisk och kontrade självklart med att jag inte tyckte detta var en bra idé för att det är alltid en massa dolda avgifter och sånt som gör att detta är en dålig och farlig lösning.

Men han sa att han alltid använder Ferratum och att de är väldigt seriösa och allt om avgifter och regler står väldigt tydligt och han har aldrig haft några som helst problem med dem.

Så jag har läst igenom deras sida nu och deras villkor och jag måste säga att jag nog måste erkänna att det finns väldigt seriösa och bra företag som ger snabblån och liknande tjänster. Det står klart och tydligt exakt vad du kommer och betala och man väljer själv på hur lång tid.

Jag ska vara ärlig och säga att jag nog trott att det är låneföretagen som ”lurar” sina kunder med dolda avgifter. Men nu får jag erkänna att de kunder som får problem efter att ha använt  Ferratum inte har läst igenom villkoren. Eller så har de inte tänkt igenom lånet ordentligt så att de kan hålla avbetalningsplanen som de själva faktiskt sätter upp.

ferratum

(Visited 80 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Ekonomi och märktes , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

En reaktion på “Felaktiga förutfattade meningar?

  1. Viia

    hejsan! jag betalade bara avftgien online (alltse5 ingen efterkostnad) och har ff6r mig att den e4r runt 500+ de4r. skitbra leverans man fick den snyggt inpackad med galge ockse5!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *