Nedgång på fastighetsmarknaden

Fastighetsmarknaden har haft en nedgående spiral under en kortare tid vilket speciellt påverkat centrala Stockholm. Att sälja en bostad för det pris man vill är en balansgång då man måste pricka in exakt rätt tid och nå ut till rätt köpare. Det pratas om en bostadsbubbla men många menar att bubblan inte kommer att spricka även om de flesta experter är överens att priserna kommer att fortsätta att falla. Den fallande fastighetsmarknaden kan också bero på lågkonjunktur och är det oroliga tider leder detta också till att folk inte investerar och köper bostäder. Kan man vänta är det ett värdefullt tips ifall man vill ha det priset man har satt. Annars måste man vara beredd att sänka priset för att få sålt. Det som tidigare varit säljarnas marknad har iställt blivit köparens. Nu går det att hitta fina lägenheter i gamla stan till betydligt lägre priser än vid förra årsskiftet. Alla mynt har två sidor, även fastighetsmarknaden.

Bostadsmarknaden får sig en törn

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *