Idrottsklubbar som aktiebolag

Jag, liksom många andra, gillar sport överlag men fotboll är min favoritsport. Vare sig det är på elitnivå eller bara som glad amatör. Spelar själv i ett korplag och älskar stämningen när gubbarna träffas. Nuförtiden är det ju en hel del ekonomi i all sport och många av oss är medlemmar i idrottsklubbar som drivs som aktiebolag. När det gäller de stora internationella klubbarna är det ju en självklarhet men ibland känner jag att ekonomin styr lite för mycket. Allra helst när det handlar om små klubbar och ungdomssport. En del av sportkänslan och nöjet riskerar ju att gå förlorat när det mest handlar om pengar. Själv funderar jag på att göra en mindre investering för just sportsammanhang, en skön bäddsoffa när familjen är på besök och alla vill bänka sig framför tv:n och njuta av lite god fotbollsunderhållning måste ju vara rätt!.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *