Långsiktigt är börsplaceringar mest lönsamt

För den som idag ska skaffa sig ett bra sparande är det viktigt att ha koll på vad som lönar sig bäst. Bra hjälp kan du få av Söderberg & Partners som gärna ger dig finansiella råd. En grundprincip är dock att aldrig spara pengar på ett bankkonto. De pengar du kan avvara är det bättre att sätta in i olika aktiefonder. För en nybörjare är det skönt att ha en fondmäklare som hanterar aktier och räntebärande papper i fonderna. I längden är det aktier som lönar sig bäst. Visst sjunker börsen ibland, men den stiger också generellt varje år. Den årliga stigningen ger en ökning av fondandelarna, vilket i sin tur ger en ökad vinst när börsen stiger. Fast fondmäklaren tar en avgift, är vinsten på lång sikt bra. Fundera över hur mycket risk du är villig att ta eftersom det finns olika typer av fonder, med mer eller mindre riskabla fast eventuellt mycket lönsamma investeringar.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *