Ät en matlåda

Dagligen går människor ut för att äta lunch. En lunch ute kostar från 75 kronor och uppåt. Skulle man gå ut och äta fem dagar i veckan varje månad så börjar det handla om ett par tusenlappar. Genom att laga lite extra mat hemma går det att ta med sig en god matlåda att avnjuta. Pengarna som sparas genom detta kan kan man lägga på spännande fonder och öka på sitt sparande. Det går att följa företag på FB där tips på placeringar publiceras. Det är kul sätt att kunna spara in pengar på så pass enkla saker och sedan se pengarna växa. Tänk efter själv eller be en vän tänka efter, vad skulle jag kunna spara pengar på i vardagen? När man tillsammans tänker efter och utbyter erfarenheter och idéer kan det hända att nya saker dyker upp som man inte tänkt på tidigare.

Två personer och en kaffekopp
En vit och rosa kossa

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *